Bella di cerignola

Bella di cerignola met rozemarijn en knoflook en zeewater

Deze prachtige, frisgroene olijven groeien in de olijfgaarden rond de stad Foggia, gelegen in de regio Apulië. Dit is in het zuidoosten van Italië. Hiertoe behoort ook de ‘hak’ van Italië. Deze regio staat bekend om zijn vele zonuren. Het is er werkelijk zonovergoten. Een ideale plek om olijven te laten groeien in rust en ruimte. De Bella di Cerignola hebben een stevige ‘bite’ die wordt gecombineerd met een fijne structuur van de olijf. De intense smaak van deze olijfsoort wordt geaccentueerd doordat we aan de ‘opgiet’ van puur zeewater (jawel, u leest het goed) verse teentjes knoflook en een takje verse rozemarijn hebben toegevoegd. Een waar culinair genoegen is het resultaat. U zult geen enkele andere olijf nog willen eten!


Ingrediënten: Olijf, Kruiden, Zout, Olijfolie, Water.


Verkrijgbaar in: 350 ml. / 1700 ml.

Heerlijle recepten van Jonnie Boer

Producten, informatie of recepten zoeken.
Producten, informatie of recepten zoeken.