Griekse salade

1 potje pittige komkommer van Jonnie & Oos 
10 stuks zwarte olijf 
10 stuks groene olijf 
½ stuk ui 
150 gram feta kaas 
1 eetlepel kappertjes 
1 stuk gebrande paprika 
3 stuks tomaten

  • Snij de olijven door de helft.
  • Snij de ui in hele dunne ringen.
  • De paprika en tomaat in blokjes snijden (zonder de zaadlijsten).
  • De kappertjes frituren: spoel de kappertjes af.
  • Vervolgens heel goed droog maken.
  • Frituur ze dan op een temperatuur van 160°C tot ze knapperig zijn, maar niet verkleuren.

Serveren:
Meng alle ingrediënten met elkaar behalve de kappertjes. Maak de salade aan met een beetje goede olijfolie. Als laatste de krokante kappertjes eroverheen strooien.

Dit recept is gemaakt met Jonnie & Oos Komkommer maantjes

Producten, informatie of recepten zoeken.
Producten, informatie of recepten zoeken.